dimarts, 15 d’abril del 2008

Casa del Tibet


Ahir a la tarda una delegació del Grup Municipal d’Unió va visitar la Casa del Tibet a Barcelona, ubicada al carrer Rosselló, 181. En aquesta visita Raimond Blasi (Responsable del Grup en temes Interreligiosos), Gerard Ardanuy (President del Consell del Districte de l’Eixample) i l’Ignasi Oliva (Conseller municipal al Districte de l’Eixample) es van poder entrevistar amb Thubten Wangchen Director de la Fundació Casa del Tibet.

A banda de interessar-se per la situació que s’està visquent al Tibet, actualment una província Xinesa, li van fer arribar la Proposta de Declaració Institucional que el Grup de CiU defensarà aquest divendres al Plenari de l’Ajuntament, en relació a tots els esdeveniments que s’han estat produint en aquesta regió.

L’any vinent la Casa del Tibet celebrarà el 15 aniversari de la seva fundació. Aquesta entitat te associades unes 300 persones i entre altres realitza tasques de ambaixada – consolat, ja que és l’únic centre d’aquestes característiques a tot l’Estat espanyol. Va tenir una especial rellevància l’any passat la presència del Dalai Lama