dimecres, 31 de desembre del 2008

Més "avets de la Mayol": ara l'Hereu.


Arran de les recents declaracions a RAC1 de l’alcalde de Barcelona, el Sr. Jordi Hereu, en les quals manifestava que els mal anomenats avets de Nadal ecològics de la tinent d’alcalde Sra. Imma Mayol no havien estat un èxit, se li ha de demanar coherència.

Aquests arbres que en el seu moment es van vendre a bombo i plateret com la gran innovació i el gran reforç nadalenc des de l’àrea de medi ambient i de l’ajuntament en general no només no ha estat un èxit sinó que ha estat un autèntic fracàs.

L’alcalde Hereu ha de tenir present que en política no si val tot i malgrat que rectificar és de savis la rectificació també ha de ser en el seu moment i amb la contundència necessària i això no s’ha produït. Fa mes d’un mes que malauradament aquests “arbres” son noticia i que estan en boca de tothom i no en positiu sinó per la presa de pel que han suposat, tan per la seva manca de funcionalitat, interactivitat o innovació tecnològica “sostenible” com pel seu cost. Des del grup municipal de CiU ja ho vaig denunciar en el seu moment.

També en el seu moment des de l’equip de govern, conformat pel PSC i ICV, no es va voler assumir cap tipus de responsabilitat i van lamentar que es volgués reprovar la gestió del govern en aquest tema, reprovació que no va prosperar degut al recolzament d’ERC al govern bipartit municipal. Fins i tot se’ns va arribar a acusar de banalitzar amb aquest tema. Però el cert és que, "el cas dels avets de la Mayol”, és un exemple més del model de gestió caduc a la ciutat de Barcelona de gairebé 30 anys.