divendres, 6 de novembre del 2009

Paradoxes de la vida

Desconec si algú ja n’ha parlat però deixeu-me posar damunt la taula per reflexionar un moment una d’aquelles contradiccions que fan que la gent del carrer no entengui les coses.


Aquesta setmana s’ha celebrat a Barcelona i sembla que amb un èxit considerable la Convenció preparatòria de la Cimera contra el Canvi Climàtic que s’ha de celebrar a Copenhaguen i a la qual s’han d’establir les noves bases sobre el medi ambient i com afrontar el canvi climàtic.


Resulta que després de tot el que s’ha arribat a parlar en aquestes jornades sobre el medi ambient i amb una transcendència internacional aquest cap de setmana arriba la neu a Montjuïc, es celebra el Barcelona Snow Show, “un esdeveniment pioner a Espanya que comptarà amb els millors riders de surf de neu i esquí freestyle del món en un espectacle a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. L'estadi es convertirà en una gran pista d'esquí amb una rampa gegant de 35 metres d'alçada, la més gran d'Europa, gràcies a la qual Barcelona vol esdevenir capital dels esports d'hivern.”


El fet és que ens hem passat mitja setmana parlant de com combatre el canvi climàtic i l’altra mitja preparant i omplint de neu artificial l’Estadi Olímpic. Paradoxes de la vida, no?

2 comentaris:

Aina ha dit...

La vida no és paradoxal.... nosaltres les persones humanes som "paradoxals" i sobretot incoherents. Si tan ens procupa el canvi climàtic.....

Anònim ha dit...

Està clar que no a tothom li preocupa el canvi climàtic... Crec que ens hauríem de preguntar moltes coses per arribar a entendre aquesta paradoxa: Qui organitza aquest "snow show"? Amb quins objectius? I què guanyen amb tot això?
Les contradiccions existeixen, però qui pren decisions importants no pot actuar segons bufi el vent.