dimecres, 11 de febrer del 2009

LES ORGANITZACIONS JUVENILS PRESENTEN EL II CONGRÉS DE JOVENTUT I MUNICIPALISME


L' Assemblea de Regidors del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, Catalunya Nord, Franja, Andorra i l'Alguer, nascuda l'any 2000, agrupa més de 400 ajuntaments dels territoris esmentats i compta amb un ample suport polític (a Catalunya CDC, UDC, PSC, ERC, ICV; a Balears PSIB, UM, PSM, EUIB, ERC-Illes; i al País Valencià PSPV, EUPV, IPV i ERPV).

L'Assemblea ha realitzat durant aquests anys un treball sectorial important (amb la realització de congressos i seminaris de cultura, immigració, turisme, joventut, medi ambient...) i d'una altra banda els intercanvis culturals entre ja més d'un centenar de municipis.

En aquesta primera línia de treball sectorial, un dels àmbits que més reptes de futur plantegen al nostre país és el de la joventut. És per això que l'Assemblea de Regidors organitza un “ Congrés de Joventut i Municipalisme, que tindrà lloc els pròxims dissabte 14 i diumenge 15 de febrer a El Prat de Llobregat (Catalunya)” .

Per a la presentació d'aquest congrés han participat avui a Barcelona el màxims responsables de les organitzacions polítiques juvenils : Raul Moreno, Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC), Gerard Figueres, Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Gerard Coca, Portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), Janet Sanz, Coordinadora Nacional Joves d'Esquerra Verda i Raimond Blasi, president de la Unió de Joves. També ha participat Toni Gisbert com a portaveu de la Institució Joan Fuster (entitat que coordina l'Assemblea de Regidors).