dijous, 28 de gener del 2010

CiU aconsegueix el suport de tots els grups municipals per instal·lar lavabos als diferents parcs i jardins de la ciutat de Barcelona

El regidor de Convergència i Unió Raimond Blasi considera que amb la instal·lació de lavabos als parcs millorarà la qualitat de vida de molts usuaris i s’evitaran certes situacions incíviques

Barcelona.- El Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament, que presideix Xavier Trias, ha aconseguit el suport de tots els grups municipals per instal·lar lavabos als diferents parcs i jardins de la ciutat de Barcelona. El regidor del grup de CiU Raimond Blasi ha explicat que amb la instal·lació de lavabos als parcs millorarà la qualitat de vida de molts usuaris i s’evitaran certes situacions incíviques.

En la Comissió de Sostenibilitat, Serveis Urbans i Manteniment celebrada a l’Ajuntament aquesta tarda, el grup de CiU ha defensat una proposició que demana impulsar la instal·lació de lavabos als diferents parcs i jardins de la ciutat de Barcelona, vinculant de la manera especial la seva implantació a l’existència de zones esportives amb activitat organitzada. Tots els grups del consistori han donat el seu vot favorable a la iniciativa de CiU.

Com ha explicat el regidor de CiU Raimond Blasi, l’ús intensiu dels parcs i jardins de la nostra ciutat, singularment de les zones dedicades a activitats esportives i recreatives ubicades al seu interior, fa que molts dels seus usuaris necessitin espais habilitats per les seves necessitats fisiològiques. "Amb la instal·lació de lavabos als parcs millorarem la qualitat de vida de molts usuaris d’aquests espais, com infants i gent gran, i de ben segur que evitarem situacions incíviques", ha dit Blasi.

El regidor de CiU ha explicat que amb aquesta iniciativa "ens marquem un punt d’inici, amb els parcs i jardins de la ciutat amb zones esportives, però l’objectiu és una implantació generalitzada en l'àmbit de tota la ciutat".

Blasi, que ha agraït el suport de tots els grups a la proposició, ha afegit que "no marquem un termini d’execució per tal que el Govern municipal s’impliqui i tiri endavant la proposta, però exigirem que el seu compliment es dugui a terme dins d’aquest mandat".