divendres, 29 de gener del 2010

CiU aconsegueix que el Govern realitzi un estudi de viabilitat per poder aparcar als carrils destinats al trànsit a partir de les nou del vespre

El regidor de Convergència i Unió Raimond Blasi agraeix el suport de tots els grups a una proposta que pretén avançar a les nou de la nit la possibilitat d’aparcament a certs carrers de la ciutat.

Barcelona.- El Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament, que presideix Xavier Trias, aconsegueix que el Govern realitzi un estudi de viabilitat per poder aparcar als carrils destinats al trànsit a partir de les nou del vespre. El regidor de Convergència i Unió Raimond Blasi agraeix el suport de tots els grups a una proposta que pretén avançar a les nou de la nit la possibilitat d’aparcament a certs carrers de la ciutat.

En la Comissió de Seguretat i Mobilitat celebrada aquest matí a l’Ajuntament de Barcelona, el Grup de CiU ha demanat instar l’estudi de viabilitat d’un canvi horari a les zones d’estacionament en carrils destinats a trànsit de vehicles, de manera que estigui permès l’estacionament a partir de les 21:00 hores. La proposició s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups.

Com ha explicat Raimond Blasi, que ha agraït el suport de tots els grups, a determinats carrers de Barcelona, singularment del Districte de l’Eixample, s’autoritza l’estacionament de vehicles a carrils inicialment no previstos per aquesta finalitat, com el carril bus. L’autorització d’estacionament en molts d’aquests carrers comença a les 22:00 hores, "una hora prou tardana per complir la seva finalitat i quan la intensitat del trànsit ja ha disminuït de manera considerable".

"Demanem que es faci l’estudi per rebaixar l’hora d’inici d’estacionament a les 21:00h. Aquest estudi ha de ser un pas previ a la implantació de la iniciativa, esperarem les conclusions i confiem en que en els carrers on sigui viable es permeti", ha conclòs Blasi.