dilluns, 11 d’abril del 2011

El debat de Sant Andreu

Com tothom sap els partits de la U.E. Sant Andreu no es juguen sempre al Narcís Sala, fa uns dies el partit el va disputar a L’Hospitalet a on, per cert, va empatar. Tanmateix aquell cap de setmana, el dissabte dia 2 d'abril, també hi va haver una activitat esportiva de primer ordre a Sant Andreu: el debat de candidats a les municipals.

A ningú se li escapa que el dia 22 de maig tornem a tenir una cita amb les urnes, aquesta vegada per escollir els i les nostres responsables municipals. Tampoc se li escapa a ningú que els partits polítics ja estem de precampanya. Però tornem al debat.

M’agradaria fer una ressenya de l’acte organitzat per l’Associació de veïns i veïnes de Sant Andreu del Palomar, al qual hi va assistir una nodrida representació de tot el districte, però podria caure en el parany del partidisme i “això no toca”.

El cert és que va ser un “mach” entretingut, amb moments de cordialitat i consens, vaja de bon joc. També hi va haver moments per a faltes i amonestacions, amb discrepàncies i propostes divergents. L’àrbitre de l’encontra, en David Vidal (Professor de comunicació de la UAB), no va tenir gaire feina i fins i tot va allargar una mica el partit fins que el tancament del camp, l’Auditori de Can Fabra, ho va fer inevitable.

A banda d’algunes cares noves i d’algunes absències destacables va ser una bona experiència. Segur que, plegats, treballarem per fer un Sant Andreu i una Barcelona millor.

A, i aquest cap de setmana el Sant Andreu ha perdut contra el Sabadell a casa per 0-1. Un desastre vaja.

1 comentari:

Anònim ha dit...

mach?
encontra?