dimarts, 9 de novembre del 2010

Barcelona neta i segura


Avui rebia un correu de l’alcalde de Barcelona felicitant i agraint a tots els treballadors i treballadores la seva col•laboració per fer que la Visita del Sant Pare hagués estat un èxit permetent situar la ciutat al centre del món.


Deixant de banda aquesta quotidianitat en que s’han convertit aquests correus del Sr. Hereu, en un intent desesperat de buscar la complicitat d’un col•lectiu que amb algunes de les seves polítiques s’ha posat en contra.


Deixant de banda l’èxit que en si fou aquesta visita dominical del Sant Pare, de la qual me n’alegro, voldria fer una reflexió molt ràpida. Una vegada més ha estat necessari rebre un esdeveniment com el del proppassat dia 7 de novembre per veure i viure en una ciutat “neta i segura”. El problema és el que passa la resta de l’any que hi continuem vivint i veient.

2 comentaris:

una funcionària imparcial ha dit...

No és un tema d'imatge, senzillament és que el Quart (que no Tercer) Tinent d'Alcalde és el jurídicament competent, per delegació de l'Alcalde, per intervenir en els actes de naturalesa patrimonial de l'Ajuntament de Barcelona.
Tu ets llicenciat en Dret i regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona? Doncs hauries d'estar una miqueta més (in)format.
Per la resta, la continuïtat de la Nau Ivanow és una bona notícia per a la cultura de la ciutat i per al barri de la Sagrera.

Anònim ha dit...

Aquest comentari havia d'anar al post anterior.