dilluns, 15 de novembre del 2010

El carrer de Mallorca


El dijous passat tornava del Pregó de Festa Major del Barri de La Sagrera i com ja havia fet algun altre dia enlloc d’anar a buscar la Meridiana pel carrer Múrcia ho vaig fer pel recent obert carrer Mallorca.


Desprès de tan temps és una bona notícia pel barri. Ja queden endarrere aquelles obres, molestes, que van haver de suportar els veïns i comerços de l’entorn, des de Felip II fins a la Meridiana. Realment aquestes persones es mereixen un autèntic reconeixement, i alguna cosa més.


Resulta que aprofitant les circumstàncies, de Campanya Electoral, el Sr. Alcalde va organitzar una “festeta” de les que ens tenen acostumats o per reinaugurar alguna cosa o per vendre fum “negre” del seu, per el dissabte passat. El cert és que la seva capacitat de convocatòria va ser poca. La gent no es deixa enganyar i menys quan està cansada de patir obres i que ningú el faci cas, o pitjor, que els ignorin.


Els veïns volien solucions quan patien obres fora d’horaris, esquerdes als seus edificis, els comerços ajudes quan per culpa de les obres no venien i s’havien de plantejar tancar... no s’han escoltat cap de les propostes que des de CiU vam proposar i tampoc han portat a terme les que es van aprovar. Aquest hagués estat el veritable reconeixement.

El carrer encara està lluny de fer goig, sí, està asfaltat de nou, però encara falta que les persones tornin a agafar el costum de passejar-hi i que s’omplin els comerços que en el transcurs de les obres s’han buidat.