dilluns, 22 de novembre de 2010

El diumenge 28 ho tinc molt clar: Artur Mas!

Avui he rebut un correu electrònic del qual en reprodueixo una part. Crec que resumeix molt bé el debat d’ahir. Si l’autor es vol identificar ho deixo al seu criteri.

"Per cert, ahir em vaig quedar veient el debat de TV3. Algunes conclusions molt personals, per si no el vau poder veure:

1) Artur Mas - Exercint de president en funcions. Seny i regats. Estocada magistral al final del debat: "Si no vol que pacti amb el PP, em donarà suport vostè?"

2) José Montilla - El pitjor de tots. Sense gràcia i emfatitzant obvietats. No va saber treure partit a tota la informació sobre la obra de govern de la que normalment disposa un President de la Generalitat. A estones es diria que no hi era, a jutjar pels seus llargs silencis. Lamentable el demanar el vot llegint un paper.

3) Joan Puigcercós - Al costat del seu tic d'ulls, el que tenia en Pujol no és res. Bla bla bla, independència, defensa a la pagesia i cobertura social. No va explicar com pagar-ho. Fluix amb el PP.

4) Alicia Sánchez-Camacho - Hi ha d'haver de tot en aquest món. Sense xifres ni intervencions brillants. Repetició sistemàtica de frases amb "constitucional", "seguretat" i "impostos". Qualsevol combinació que feu segur que la va dir.

5) Joan Herrera - Va anar de més a menys. Sortir de la crisi per l'esquerra, generant llocs de treball ampliant l'estat del benestar, tot pagant-ho gravant l'economia especulativa. Vaig trobar a faltar que li expliquessin dos cosetes sobre els fluxos de capital inversor al món. Va ser el que es va contenir més fidel a la seva ideologia.

6) Albert Rivera - Molta capacitat de regatejar en temps real. Soberbi, motivat, punyent i clar com l'aigua. Malauradament, els 4 cafès que es devia prendre al descans li van fer ser molt mal educat a estones. Es desqualifica a sí mateix.

7) Josep Cuní - Acollonit a estones... Va faltar més mà dura. Hi havia estones de "Prou!".


A tots en general vaig trobar que els hi falta brevetat en les respostes. Una cosa que em va sobtar és que, jutjant pel guirigai d'algunes estones, sembla que tothom tenia moltes ganes de debatre... I perquè no se n'han fet més llavors? Jo no vec cap més altra manera de captar electors entre els indecisos... O us imagineu als indecisos anant als mítings dels partits?


Bé, ja veieu que m'he emocionat una mica. Potser massa.


Una abraçada,"

2 comentaris:

Cristina ha dit...

Hola¡
Me llamo Cristina,soy la mamá de Natalia,una princesita de 3 años,diagnosticada de autismo poco antes de cumplir los dos años.
Me preguntaba y de paso le preguntó a usted...¿existe algun político en Cataluña que luche por la inclusión escolar de los niños con discapacidad?¿porqué nuestros hijos no les importa a ningun partido político?¿No son garantia de votos para ustedes,o algo así?
Luchamos por una educación inclusiva,luchamos por hacer respetar el derecho de mi hija a recibir una educación como la de cualquier otro niño,pero nos están poniendo las cosas muy dificiles...¿usted vería normal que un niño con silla de ruedas,para asistir al colegio,le dijeran que como la silla no cabe por la puerta,utilizase una muleta? Seguramente,si ese niño no puede caminar,la muleta le servirá de poco y estaría todo el dia tirado en el suelo.
Pues así,practicamente vive mi hija.
Debe estar en el colegio 8 horas y solo 2 de ellas,tiene una "vetlladora"(monitora)junto a ella...el resto del dia está a su suerte.
¿Qué solucion nos da la inspección?
Cambiar a mi hija de colegio...a eso se le llama discriminación y pisotear sus derechos,ella debe acudir al colegio que va su hermano (cambiarla sería arrastrarlo a él tambien y eso atenta contra los derechos de su hermano que sale gravemente perjudicado por su hermana si se le efectua el cambio de colegio a él pues tenerlos a los 2 en colegios separados és disparatado y descabellado,en la practica,para unos padres és imposible compaginar trabajo y colegios distintos,aparte del daño moral que se hace a los hermanos al separarlos y de lo injusto de privarlos de la educación que los padres elegimos para ellos,eso és discriminar por cuestión de discapacidad,cosa que se refleja claramente en la convención de los derechos de las personas con discapacidad firmada por la ONU (http://www.un.org/spanish/disabilities/index.asp) que és una solución administrativa y comoda para ellos pero no por el bien de mi hija,vaya.)
¿Porqué no hay ningun político en Cataluña que luche por hacer respetar los derechos humanos de los niños con discapacidad?
Le invito a conocer a mi princesa,és un cielote,seguro se queda encantado con ella...y seguro entiende mi dolor como madre,al ver como és tan friamente discriminada ante la pasividad de todos.
Cristina www.laprincesadelasalasrosas.blogspot.com

Raimond Blasi i Navarro ha dit...

Bon dia Cristina,

Disculpa el retard però tenia problemes d'accès al blog.

Et deixo el meu correu i telèfon per si poguèssim concertar una reunió i poder comentar el teu cas.

rblasi@bcn.cat

93 402 75 22

Molt atentament,

Raimond Blasi