dilluns, 8 de novembre del 2010

La Nau Ivanow

Avui pel matí s’ha signat el conveni pel qual la Nau Ivanow, al barri de La Sagrera, passa a mans de l’Ajuntament. Entenc que no s’ha buscat altre cosa que combinar i assegurar el desenvolupament de l’entorn amb la pervivència d’aquest projecte cultural encapçalat per en Xavier Basiana. Per endavant el meu reconeixement a ell i al conjunt de persones que l’han acompanyat tot aquest temps.



A falta de conèixer el contingut exacte crec que ens hem de felicitar perquè aquesta entitat es queda al barri i continuarà essent un motor creatiu fruit de la iniciativa social. Fugint dels grans i mal plantejats formats de les naus de la creació ideat pel govern bipartit municipal que d’inici no han buscat la complicitat d’entitats ja existents. Ningú podrà dir que es guanya un nou equipament per La Sagrera ja que ja ho era.



Avui el sentiment d’en Basiana serà contradictori, pena i felicitat. I encara queda la festeta que, en mig de campanya electoral, volen organitzar aquest divendres els socialistes per vendre a bombo i plateret tal esdeveniment.



Acabo amb l’anècdota, resulta que el conveni l’ha signat per part de l’Ajuntament l’encara tercer tinent d’alcalde Ramon Garcia-Bragado. Ni que sigui per una qüestió d’imatge però... m’enteneu, oi?

2 comentaris:

una funcionària imparcial ha dit...

No és un tema d'imatge, senzillament és que el Quart (que no Tercer) Tinent d'Alcalde és el jurídicament competent, per delegació de l'Alcalde, per intervenir en els actes de naturalesa patrimonial de l'Ajuntament de Barcelona.
Tu ets llicenciat en Dret i regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona? Doncs hauries d'estar una miqueta més (in)format.
Per la resta, la continuïtat de la Nau Ivanow és una bona notícia per a la cultura de la ciutat i per al barri de la Sagrera.

Raimond Blasi i Navarro ha dit...

Gràcies per la teva aportació funcionaria imparcial. totes les correccions són sempre ben rebudes.

És important que tothom pugui dir la seva, tenint punts de vista diferents. És veritat que l'encara Quart tinent d'alcalde és qui porta aquests qüestions per delegació. Però potser i pels mateixos motius pels quals se li han retirat les altres competències haurien de retirar-li també aquesta.