dimarts, 7 d’octubre del 2008

Assistència de la UJ a l'Aplec de Salo



Aquest diumenge, una delegació de la UJ ha assistit a la 13ª edició de l'Aplec del Bages celebrat a Salo, terme municipal de Sant Mateu del Bages.

El President de la UJ, Raimond Blasi, acompanyat de militants de la UJ de la Intercomarcal de Barcelona-Comarques, ha participat al ja tradicional dinar de germanor que una vegada més a acollit a militants de tota la Intercomarcal de Barcelona-Comarques. El dinar, presidit pel President del Comité de Govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha estat presentat per l'Alcalde de Sant Mateu del Bages, Pere Ribera.

Raimond Blasi, en la seva intervenció, ha disculpat la presència del Secretari General de la UJ, Pep Moliné, que assistia a unes jornades organitzades per la YEEP a Kiev (Ucraïna) i ha agraït la invitació que cada any es fa a la UJ per participar a l'Aplec. Ha parlat del moment dolç pel qual passa la UJ, que assistirà al Congrés d'UDC amb més de 70 compromissaris i ha recordat la necessària col·laboració entre la UJ i el territori per tal de garantir-ne la presència i el relleu generacional.

1 comentari:

Anònim ha dit...

im here because of few cents for you. just dropping by.