dilluns, 24 d’agost del 2009

El Versalles

Avui apareix una notícia al diari El Punt en relació al Bar Versalles (http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/73476-gaspart-no-pot-salvar-el-versalles.html). No és la primera notícia i sobretot després que aquest emblemàtic establiment del Barri de Sant Andreu tanqués les seves portes el 12 de maig d’enguany.

Una vegada més la U.E. Sant Andreu, presidit per en Joan Gaspart i del qual en Jordi Pallarès n'és el gerent, ha donat una lliçó de compromís amb el Districte i amb la seva gent fent una oferta agosarada per a salvar el Versalles. Malauradament la propietat del local, que no del negoci, no està pel tema.

Per part del Grup municipal de CiU del qual en formo part en el darrer Plenari del Districte portàvem una declaració institucional que no va ser acceptada a tràmit pel bipartit PSC-ICV on defensàvem les diferents institucions, entitats i negocis que ajuden amb el seu dia a dia a construir i mantenir el barri. Des d’aquesta perspectiva demanàvem que se’ls recolzes.

Més enllà de ser un negoci privat en un local de propietat privada ara més que mai val la pena que l’administració si bolqui per salvar-lo. És hora que el Districte s’impliqui de debò i més quan l’actual alcalde de Barcelona canta les virtuts d’un districte del qual en va ser regidor executiu. És hora de fets i a mi em trobaran al seu costat.