dimecres, 5 d’agost del 2009

Ara a per les motos?

A ningú se li escapa que el mes d’agost és un bon mes pel govern municipal per llançar globus sonda de possibles projectes que poden ser polèmics. És una manera de prendre el pols a la ciutadania creient que tots plegats estem despistats.

Ahir vaig haver de fer unes declaracions per l’Informatiu de TVE (http://www.rtve.es/television/linformatiu/) per marcar el posicionament de CiU davant l’anunci de fer pagar zona blava a les motos.

El posicionament és ben senzill i fruit d’aplicar el sentit comú, un sentit que a vegades les persones que ens dediquem a la políticadel món polític tenim poc desenvolupat. La moto és un vehicle molt emprat a la nostra ciutat, fins el punt de ser una de les ciutats amb una de les flotes més nombroses, i que lluny d’empitjorar la circulació ajuden precisament a descongestionar els carrers.

La moto és un transport ràpid i flexible en una ciutat que encara no s’ha posat les piles per millorar a consciència el transport púbic, malgrat ser un dels objectius que justificava la implantació de l’àrea verda de fa uns anys...

En definitiva, que una vegada més el govern municipal confon les polítiques de mobilitat amb l’aplicació de polítiques recaptatòries que aquesta vegada pretenen penalitzar l’ús de la moto.